Jul 15, 2012, 12:44 PM  

Минал спомен... 

  Poetry » White poetry
443 0 1

Миналото е впило ноктите си в сърцето ми.
Изпива дъха през вените ми.
Спомен свиреп
разкъсва на парчета плътта ми.
Преследвайки теб, погрешка те мен ще убият.

© Малката смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??