8 ene 2008, 9:52

минало... 

  Poesía » Versos blancos
695 0 3

Тази вечер съм без сили,

вървиш и ме гледаш как умирам.

Това е историята на един живот,

който бавно изчезва пред очите ти.

Строя въображаем свят от спомени,

можеш там да чуеш гласа ми впит,

на всичките познати места, където някога си била,

останки, отломки, единствени следи

от съществуването ми за теб...

© Цецо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??