8.01.2008 г., 9:52 ч.

минало... 

  Поезия » Бели стихове
674 0 3

Тази вечер съм без сили,

вървиш и ме гледаш как умирам.

Това е историята на един живот,

който бавно изчезва пред очите ти.

Строя въображаем свят от спомени,

можеш там да чуеш гласа ми впит,

на всичките познати места, където някога си била,

останки, отломки, единствени следи

от съществуването ми за теб...

© Цецо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??