Jan 8, 2008, 9:52 AM

минало... 

  Poetry » White poetry
694 0 3

Тази вечер съм без сили,

вървиш и ме гледаш как умирам.

Това е историята на един живот,

който бавно изчезва пред очите ти.

Строя въображаем свят от спомени,

можеш там да чуеш гласа ми впит,

на всичките познати места, където някога си била,

останки, отломки, единствени следи

от съществуването ми за теб...

© Цецо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??