Казвам сбогом за пореден път,
а очите ти пред себе си виждам.
За теб да мисля не преставам
и вечер в сънищата ми нахлуваш.
Излез от ума! Излез от сърцето!
Да мечтая за теб си забранявам,
разбрах, че няма шанс да сме двама.
Сбогом за последен вече път!
Ще те забравя. И ти ме забрави!
И след всичко все се питам
Минало ли си вече за мен
или ще сме едно в настоящето и в бъдещето...
Гр. Хасково
18.01.2020 г./ 18:58 ч.
© Мечтателка Todos los derechos reservados