18.01.2020 г., 23:29 ч.

Минало ли си 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
449 2 0

Казвам сбогом за пореден път,

а очите ти пред себе си виждам.

За теб да мисля не преставам

и вечер в сънищата ми нахлуваш.

Излез от ума! Излез от сърцето! 

Да мечтая за теб си забранявам, 

разбрах, че няма шанс да сме двама.

Сбогом за последен вече път!

Ще те забравя. И ти ме забрави! 

И след всичко все се питам

Минало ли си вече за мен

или ще сме едно в настоящето и в бъдещето...

 

 

 

 

 

 

Гр. Хасково

18.01.2020 г./ 18:58 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??