Обичах живота,
ценях любовта,
пеех високо,
свирках с уста.
Тичах безспирно,
гонех дъжда,
слънцето милвах,
любех света.
Вярвах в съдбата,
жадувах смеха,
дишах дълбоко,
мразех смъртта.
* * *
Мразя живота,
не искам любов,
спрях и да пея,
забравен живот...
Тичам безцелно,
прегръщам дъжда,
капки целувам,
отритнах света...
Жадувам самотата,
обичам смъртта...
Искам промяна.
Как да се спася?
* * *
Ще живея шумно,
ще бъда звезда,
животът е хубав,
вярвам в това.
Ще бъда добра,
ще имам деца,
красота ще дарявам,
ще радвам света.
Ще целувам вятъра,
ще пея в дъжда,
ще викам високо:
променена ЖЕНА!
© Аз Добрата Todos los derechos reservados