18 oct 2007, 16:06

"Минало незабравимо" 

  Poesía
644 0 12

Затварям леко влажните очи
и чувам някакъв далечен зов...
Връщам се в миналото, от което толкова боли
и спомням за една любов...
    ... любов, която се роди с целувка,
най-прекрасна на света!
А сърцето, жадно за милувка,
затуптя от самота...
    Отворих аз тогаз очите
и отново пак от мъката отпих.
Отново казах "Сбогом" на мечтите
и излях си чувствата в стих!

© Валентина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??