Страшно е, че пиша за теб в минало време.
Сълзите се стичат наобратно,
Стрелките на часовника
упорито стоят на мястото си.
Дъхът ми спира при мисълта,
че в живота аз и ти е нещо невъзможно.
Защото приказките не винаги са с добър край,
звярът не винаги може да се опитоми.
Принцесата не винаги намира своя принц,
понякога остава в плен на магията на своя сън,о
от целувките на принцове е страшно несъбудена.
Не ни е отредено да сме заедно,
пътищата ни не се пресичат.
Аз съм далеч, на север, при русалките и мечтите.
Търся нови хоризонти, оставих всичко при теб.
Обещавам върна ли се, да ме видиш
в театъра на последния ред по средата.
Далеч от светлината на прожекторите,
ще те гледам- Данте лудо влюбен
в своята Беатриче.
© Недописана Todos los derechos reservados