22 may 2008, 9:42

Миналото 

  Poesía
590 0 7

 

В тъмното око

на миналото.

Прах от лъжи.

Море от сълзи.

Юмрук от "любов".

За помощ зов.

Кошутен бяг.

Страх.

 

Разкаяние...

Обяснение...

Раздвоение...

Примирение?

 

Не! Решение.

Без теб!

Безпроблемие.

 

Сега.

Добре ми е.

© Илиана Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??