22.05.2008 г., 9:42 ч.

Миналото 

  Поезия
589 0 7

 

В тъмното око

на миналото.

Прах от лъжи.

Море от сълзи.

Юмрук от "любов".

За помощ зов.

Кошутен бяг.

Страх.

 

Разкаяние...

Обяснение...

Раздвоение...

Примирение?

 

Не! Решение.

Без теб!

Безпроблемие.

 

Сега.

Добре ми е.

© Илиана Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??