May 22, 2008, 9:42 AM

Миналото 

  Poetry
573 0 7

 

В тъмното око

на миналото.

Прах от лъжи.

Море от сълзи.

Юмрук от "любов".

За помощ зов.

Кошутен бяг.

Страх.

 

Разкаяние...

Обяснение...

Раздвоение...

Примирение?

 

Не! Решение.

Без теб!

Безпроблемие.

 

Сега.

Добре ми е.

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??