7 jul 2012, 16:49

Миниатюра 

  Poesía » De amor
449 0 7

В краката ни селото ляга  

с  червените покриви - къщи

и ти несъзнато посягаш

към моята огнена същност.

 

На фона на тази картина

май изборът вече е ясен:

почивката с тебе ще има

завършек щастлив и прекрасен.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??