Jul 7, 2012, 4:49 PM

Миниатюра 

  Poetry » Love
448 0 7

В краката ни селото ляга  

с  червените покриви - къщи

и ти несъзнато посягаш

към моята огнена същност.

 

На фона на тази картина

май изборът вече е ясен:

почивката с тебе ще има

завършек щастлив и прекрасен.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??