30 nov 2011, 16:10

Миниатюри... 

  Poesía
758 0 23

                                                                           ... Arrival of the Birds...

 

***

Отиват си от мен всяка есен,

посипали взора ми с шепа пера,

а искам да тръгна с тях към звездите,

но никой не шие вече крила…

                    

***

Окапват залези един след друг,

заглъхва ден зад сгушени комини,

отнякъде припява тих капчук,

по дланите следите да отмие…

 

***

Имам си обич, сгъната в плик,

(забравих  до днес да изпратя)

и нежност си имам в две топли очи,

и стенещ в косите ми вятър…

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??