***
Отиват си от мен всяка есен,
посипали взора ми с шепа пера,
а искам да тръгна с тях към звездите,
но никой не шие вече крила…
***
Окапват залези един след друг,
заглъхва ден зад сгушени комини,
отнякъде припява тих капчук,
по дланите следите да отмие…
***
Имам си обич, сгъната в плик,
(забравих до днес да изпратя)
и нежност си имам в две топли очи,
и стенещ в косите ми вятър…
© Бехрин Всички права запазени