1 dic 2011, 9:08

Mиниатюри 

  Poesía » De amor
461 0 1

Не те познавам,

Не ме познаваш.

Не си ме търсил.

Не си ме и жадувал.

Защо тогава

така ненаситно,

толкова жадно

ти ме целуваш?

 

***

Сигурно съм полудяла.

Дните ми летят, летят...

И препускат в календара,

втурват се в нечакан път.

 

Късно е да полудявам.

Да се влюбвам късно е.

Ала кой ми забранява?

Не е късно! Не, не е!

 

***

Влюбена съм,

влюбена съм!

Луда, луда!

И не знам дали във теб.

Просто бил си ти потребен,

просто бил си ти наречен

да открия, че ми трябва

да обичам.

ДА ОБИЧАМ!

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??