Не те познавам,
Не ме познаваш.
Не си ме търсил.
Не си ме и жадувал.
Защо тогава
така ненаситно,
толкова жадно
ти ме целуваш?
***
Сигурно съм полудяла.
Дните ми летят, летят...
И препускат в календара,
втурват се в нечакан път.
Късно е да полудявам.
Да се влюбвам късно е.
Ала кой ми забранява?
Не е късно! Не, не е!
***
Влюбена съм,
влюбена съм!
Луда, луда!
И не знам дали във теб.
Просто бил си ти потребен,
просто бил си ти наречен
да открия, че ми трябва
да обичам.
ДА ОБИЧАМ!
© Роза Василева All rights reserved.
Много хубави стихове!!!
Браво ти!