В тебе искам да се сгуша само.
Искам там на топло да остана,
искам да заспя до твойто рамо.
Искам, но не трябва!
Не, не трябва!
А когато си отидеш
ИСКАМ
да ти липсвам.
Да ти липсвам!
***
Потъвам в болката сама
и толкова много те чаках,
в студената си самота
очите си за теб изплаках.
Сърцето тъжно ме боли
и се разкъсва в мъката.
Не си виновен ти! Не си!
Не! Просто аз съм другата.
© Роза Василева Todos los derechos reservados