30 nov 2007, 19:58

Минорно 

  Poesía » Versos blancos
748 0 13

Разплакано Вчера.

Ражда тъжното Днес.

Стрелки разделени.

Двупосочни минути.

              Удар.

Наранени души.

              Утре.

Родено без чувства.

© Мариета Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??