Nov 30, 2007, 7:58 PM

Минорно 

  Poetry » White poetry
734 0 13

Разплакано Вчера.

Ражда тъжното Днес.

Стрелки разделени.

Двупосочни минути.

              Удар.

Наранени души.

              Утре.

Родено без чувства.

© Мариета Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??