Мираж за мен си ти,
мираж в безкрайната пустиня,
мираж в моите очи,
мираж, през който не мога да премина.
Мираж, за мен недосегаем,
мираж сред пустошта,
мираж, тъй пленяващ и омаен,
мираж, обвит от красота.
Мираж, който ме гори,
мираж от огън и плам,
мираж, от който ме боли,
мираж, който е някъде там...
Мираж, който сърцето ми желае,
мираж далече от мен,
мираж, от който всичко в мен ридае,
мираж, избледняващ ден след ден.
© Инна Филипова Todos los derechos reservados