17.06.2008 г., 20:26 ч.

Mираж 

  Поезия » Любовна
535 0 0


 Мираж за мен си ти,
 мираж в безкрайната пустиня,
 мираж в моите очи,
 мираж, през който не мога да премина.

 

 Мираж, за мен недосегаем,
 мираж сред пустошта,
 мираж, тъй пленяващ и омаен,
 мираж, обвит от красота.

 

 Мираж, който ме гори,
 мираж от огън и плам,
 мираж, от който ме боли,
 мираж, който е някъде там...

 

 Мираж, който сърцето ми желае,
 мираж далече от мен,
 мираж, от който всичко в мен ридае,
 мираж, избледняващ ден след ден.

© Инна Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??