18 ene 2016, 12:46

Мираж 

  Poesía » Otra
240 0 6


Страхът промъкна се потайно в Любовта 
и всяка нейна клетка се разплака,
Душата сви се в ъгъла сама,
мечтите и сълзите си изплака.

Любов със Страх не можеш да избираш,
че връзката е болен, сляп мираж,
за да живееш без да вегетираш,
сдобий се с вяра, мъдрост и кураж.

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??