3 feb 2007, 2:02

Мирела 

  Poesía
853 0 1

Мирела

 

 

Вървя и мисля.

Спирам и пиша

Облечен от музика

в интимният следобед на лятото.

Мисля за теб.

И ти идваш.

Носена от музиката на деня,

на твоето космическо пиано.

Носейки любов.

Свирейки любов.

 

© Емил Томов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??