Feb 3, 2007, 2:02 AM

Мирела 

  Poetry
850 0 1

Мирела

 

 

Вървя и мисля.

Спирам и пиша

Облечен от музика

в интимният следобед на лятото.

Мисля за теб.

И ти идваш.

Носена от музиката на деня,

на твоето космическо пиано.

Носейки любов.

Свирейки любов.

 

© Емил Томов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??