21 sept 2024, 7:37

Мишле-2 

  Poesía » Para niños
268 0 0

Пак избяга това мишле
къде ще търся туй хлапе?
Сигурно играе вън на двора
прескача ластици в играта с децата долу...

А може и да скача по асфалта, в игра  на дама!?
Показва се пред някой - пораснала съм, вече съм голяма.
Чакам те върни се, малко ми мишле
има много да се учиш- още си дете...
Жена голяма, скоро ти ще станеш
щом играеш вече, игри на дама!
Погледа , на някой ще играе с теб
,ще играе на любов, твоето сърце!
А сега , мое малко, мое ми мишле
прибирай се в мазето,  още си дете...

© Найден Тихомиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??