8 oct 2022, 15:28

Мисионери 

  Poesía » Verso libre
344 0 0

1. Светлинна трансформираща буря е Тя,

Той - огнена тъма, прикрита зад кротка Луна; 

преминаваха така през вселенската шлифовка,

учейки истини за живот и прераждания.

 

2. Два пламъка близнака с огромно его,

морно им е с него и без него.

Еднакво -различни, но незрели кармично.

 

3. Огледала са си един за друг,

в отраженията свои изпитваха смут,

инатливи и емоционално неразбрани,

за духовно израстване призвани!

 

4. Пламъчета от един свещен огън,

с мисия небесна дошли -

от сън дълбок да пробудят свързаните си вовек души!

 

© Нора Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??