1. Светлинна трансформираща буря е Тя,
Той - огнена тъма, прикрита зад кротка Луна;
преминаваха така през вселенската шлифовка,
учейки истини за живот и прераждания.
2. Два пламъка близнака с огромно его,
морно им е с него и без него.
Еднакво -различни, но незрели кармично.
3. Огледала са си един за друг,
в отраженията свои изпитваха смут,
инатливи и емоционално неразбрани,
за духовно израстване призвани!
4. Пламъчета от един свещен огън,
с мисия небесна дошли -
от сън дълбок да пробудят свързаните си вовек души!
© Нора Тодорова All rights reserved.