20 jun 2023, 21:00

"Мисирките" дават новини на украински език!? 

  Poesía » Civil
423 2 1

БНТ има ново "гениално" попадение!

Доживяхме на украински език новини!

Вие не сте достойни дори за презрение!

Как не ви хрумна и да ги води оня с кокаина!?

 

Браво, господа продажни властници!

Наистина сте жалки и нещастници!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • На турски, на украински, на цигански.
    - Дядо, по време на европейското робство в петък даваха ли българска телевизия?
Propuestas
: ??:??