26 feb 2008, 19:27

Мисли 

  Poesía » Civil
503 1 1

Мисли


Ех, живот кратък,

литва безвъвратно...

Колко ли съм с вас

в земния си мир...?!


Мислите ме мъчат,

мъчат ме стократно,

само обич исках

и световен мир...


Ала злобата ви,

алчна, човешка,

отключва вред злини...

И народ сполита

много болка, неправдини...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много силен стих!Много истина!Поздрав!
Propuestas
: ??:??