Feb 26, 2008, 7:27 PM

Мисли 

  Poetry » Civilian
502 1 1

Мисли


Ех, живот кратък,

литва безвъвратно...

Колко ли съм с вас

в земния си мир...?!


Мислите ме мъчат,

мъчат ме стократно,

само обич исках

и световен мир...


Ала злобата ви,

алчна, човешка,

отключва вред злини...

И народ сполита

много болка, неправдини...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много силен стих!Много истина!Поздрав!
Random works
: ??:??