26 февр. 2008 г., 19:27

Мисли 

  Поэзия » Гражданская
496 1 1

Мисли


Ех, живот кратък,

литва безвъвратно...

Колко ли съм с вас

в земния си мир...?!


Мислите ме мъчат,

мъчат ме стократно,

само обич исках

и световен мир...


Ала злобата ви,

алчна, човешка,

отключва вред злини...

И народ сполита

много болка, неправдини...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много силен стих!Много истина!Поздрав!
Предложения
: ??:??