Отвътре ме тормозят мисли
Защо и как юзди ни туриха
А после с остена на гнева си
В пропаст като трупове ни бутнаха
С лукави думи ни втълпяват ''истини''
А ний сме стадо от глупци
Приехме ги с тържествено УРА!
Забравили завета на нашите деди
Разяреното море се мята от безумие
Черни демони връхлитат на талази
Глупост бе че отворихме вратите
Душите почти са мъртви Телата ни в прокази
Не ни е нужен гъвкав ум
Трябва ни смирение
Захвърлената вяра пак да облечем
И Бог ще ни запази от поражение
© Мъртвец Todos los derechos reservados