Nov 16, 2013, 6:33 PM

Мисли 

  Poetry » Civilian
854 0 5

Отвътре ме тормозят мисли

Защо и как юзди ни туриха

А после с остена на гнева си

В пропаст като трупове ни бутнаха

 

С лукави думи ни втълпяват ''истини''

А ний сме стадо от глупци

Приехме ги с тържествено УРА!

Забравили завета на нашите деди

 

Разяреното море се мята от безумие

Черни демони връхлитат на талази

Глупост бе че отворихме вратите

Душите почти са мъртви Телата ни в прокази

 

Не ни е нужен гъвкав ум

Трябва ни смирение

Захвърлената вяра пак да облечем

И Бог ще ни запази от поражение

© Мъртвец All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??