1 dic 2016, 15:23

Мисли 

  Poesía » De amor
298 0 0

 

   МИСЛИ

 

Потъна в мрака на нощта

една светулка.

След нея друга долетя

и пак потъна в мрака...

И пак.

И пак.

Сякаш се стапяха,

във пламъка

на собствения си огън.

 

Гледах ги и си мислех

за нашата любов...

 

Утрото смени светулките

със слънцето!

Сега за какво да си мисля?!

 

© Симеон Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??