11 nov 2016, 14:30

Мисли черни.. 

  Poesía » Verso libre
615 0 0

Мисли черни,

пак в съзнанието ми нахлуват
и нощ, и ден мира ми не дават.
Но аз ще прогоня ги
и света си весел ще направя
с песни и любов
ще живея цял живот.



11.11.2016
Калина Петкова

© Кали Todos los derechos reservados

Лично авторско произведение. Надявам се да ви хареса :)

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??