11 нояб. 2016 г., 14:30

Мисли черни.. 

  Поэзия » Свободный стих
616 0 0

Мисли черни,

пак в съзнанието ми нахлуват
и нощ, и ден мира ми не дават.
Но аз ще прогоня ги
и света си весел ще направя
с песни и любов
ще живея цял живот.



11.11.2016
Калина Петкова

© Кали Все права защищены

Лично авторско произведение. Надявам се да ви хареса :)

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??