Nov 11, 2016, 2:30 PM

Мисли черни.. 

  Poetry » Free verse
628 0 0

Мисли черни,

пак в съзнанието ми нахлуват
и нощ, и ден мира ми не дават.
Но аз ще прогоня ги
и света си весел ще направя
с песни и любов
ще живея цял живот.



11.11.2016
Калина Петкова

© Кали All rights reserved.

Лично авторско произведение. Надявам се да ви хареса :)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??