7 jul 2007, 15:37

МИСЛИ В ПОЛУНОЩ 

  Poesía
623 0 6



МИСЛИ В ПОЛУНОЩ

 


Пред
гръм тревожно мълчи полумрака,
купища спомени помилване чакат...
Лутам се в безвремие и диря брод,
по стръмни пътеки изплъзваш се... Живот...


По
бръснача на мислите бавно вървя
и душата безумно... кърви...
Изпий болката от моята рана,
ако искаш при теб да остана... Живот...

 


Безсъницата
хлопа на вратата,
на крилете носи моята Съдба...
Ще имам ли сили сама да отворя!?
Ще бъда в бяло... и ще бъда твоя... Живот...

 

 

© Адриана Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??