Jul 7, 2007, 3:37 PM

МИСЛИ В ПОЛУНОЩ 

  Poetry
621 0 6



МИСЛИ В ПОЛУНОЩ

 


Пред
гръм тревожно мълчи полумрака,
купища спомени помилване чакат...
Лутам се в безвремие и диря брод,
по стръмни пътеки изплъзваш се... Живот...


По
бръснача на мислите бавно вървя
и душата безумно... кърви...
Изпий болката от моята рана,
ако искаш при теб да остана... Живот...

 


Безсъницата
хлопа на вратата,
на крилете носи моята Съдба...
Ще имам ли сили сама да отворя!?
Ще бъда в бяло... и ще бъда твоя... Живот...

 

 

© Адриана Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??