7 ago 2007, 14:03

Мисли за Жената 

  Poesía
776 0 6
                 (... Тъй е сътворен слабия от Създателя)

Люшка се между Дявола и Бога!
Излива се ТЯ във стих и проза!
Носи свой и чужд грях отново!
Спасение търси във всяка угроза!

Никне пряко суховея,
чезне и хубавее!

"Всички жени са чернокоси!"
(Тук може и да се поспори.)
Клеопатра, Хубавата Елена!
Но ТЯ от никой ум не ще да вземе!

За добро приема и всяка грозота,
а казват ми, обсебена е от суета!?
И друго казват ми, да спра дотук!
А ТЯ от покрива на мечтите,
се целува със звездите... напук!
      
       ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ЖЕНИ!!!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??