2 may 2007, 19:29

МИСЛИ ЗА МЕН... 

  Poesía
1571 0 37

МИСЛИ ЗА МЕН...
                  На Нел
 

Мисли за мен като за сбъдване

и аз ще дойда! Вярвай ми, любима.

Ще взема само вярата, на тръгване,

че истински и цялостно те имам.


И там, край тихите води на Дунав,

секундите ще спрат във съзерцание,

душата ми ще трепне като струна,

подръпвана от твоето дихание.


Презрял одумките и всяко лицемерие,

и скрупулите свои победил,

аз ще прекрача святото преддверие

на храма, в който някога съм бил.


Мисли за мен като за сбъдване

и аз ще дойда! Вярвай ми, любима.

Ще взема само вярата, на тръгване,

че любовта ни е необозрима.
2. 05. 2007 г.
Добриоч

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??