10 jul 2010, 15:13

Мислиш ли ме 

  Poesía » Versos blancos
872 0 5



Мислиш ли ме? Аз те мисля,
в подножието на приспаните ни страсти,
представям си те и доизчиствам,
тона на неслучайните ти нотки.
Събуждам ли те ? Аз бълнувам,
разказвам ти мислите си опасни,
сънувам те смутено и редувам
утаените ни чувства в паузи кратки
и после паралелно ги разделям
отново на нестандартни части
и събуждам се, и някак подразбирам,
че вече дошъл си и сега тук си.
Мислиш ли ме? Ех, мисли ме,

чакам си ежедневните ти ласки,
мечтая си и се дорисувам
с твойте нежни пръсти.
Сънуваш ли ме? Ех, прости ми,
търся те в нощите си сладки
и в приказките си поне постави ме -
като принцесите да ги почувствам страстни.
Мислиш ли ме ? Аз танцувам,
люлея се в нежните ти звуци,
измолвай ме и повеждай,
не смея да продумвам дори отчасти,
в танца си тяло ми извайвай,
с грации на ефирни стъпки
и в бурните си нощи ме настанявай,
докато все още имаш тръпки...

 

© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??