31 may 2011, 21:57

Мислите... 

  Poesía
627 0 5

                                                             ... Kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu...

 

Безпръстни са нощем понякога мислите

все натрапват на прага избрулени истини

 

някак дълго окапват и все недостатъчно

и болят от стаеното всички понятия –  

             

като думи занитени в празен бележник

като смисъл загубил се в пазва на лято

 

като капки по чаша – нестигнала устните

като птици напуснали своето ято…

 

… някак дълго окапват плътта ми поглъщат

и творят от неслучено стенещи рани…

 

(а вали от душата ми дълго безветрие

по очите съня ми да брани…)

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??