19 mar 2023, 20:35

Мислите ми връщат се назад 

  Poesía
178 0 1

Късно е, а мислите ми бягат
в миналото връщат се назад.
Уморени в мене тихо лягат,
но от тук избягал е сънят.

 

И замръзнала аз тръгвам в мрака
да потърся онзи топъл миг,
появил се някога в душата
като ласка на ветреца тих…

 

Има ли го този миг – къде е?
Може би ще дойде във съня…
Дали двама с него сме летели
или аз летяла съм сама?...

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??