18 feb 2006, 21:40

Мислова изнеВяра! 

  Poesía
1196 0 0

Мислова изнеВяра!

 

Когато Те видях,

Аз осъзнах

че в твойта красота има

повече болка и ненавист

от колкото радост и неспирно щастие!

Ти не виждаш мене,

виждаш само него.

Него виждаш ти и никой друг.

Защо така стана? Добре тръгна

А как ще свърши?

Дали за мене мислиш ти в тоз момент.

Момент толкова нещастен за мен,

или пак Него виждаш ти,

когато затвориш свойте очи.

 

Автор - Пламен Н. Василев

© Пламен Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??