Feb 18, 2006, 9:40 PM

Мислова изнеВяра! 

  Poetry
1253 0 0

Мислова изнеВяра!

 

Когато Те видях,

Аз осъзнах

че в твойта красота има

повече болка и ненавист

от колкото радост и неспирно щастие!

Ти не виждаш мене,

виждаш само него.

Него виждаш ти и никой друг.

Защо така стана? Добре тръгна

А как ще свърши?

Дали за мене мислиш ти в тоз момент.

Момент толкова нещастен за мен,

или пак Него виждаш ти,

когато затвориш свойте очи.

 

Автор - Пламен Н. Василев

© Пламен Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??