15 may 2007, 9:08

МИСЪЛ 

  Poesía
512 0 4
                                       МИСЪЛ

                Не знам какво бих бил, ако не мога
                на твоите крила да полетя!?
                В лют бой да вляза, въпреки залога,
                за истината скъпо да платя!

                Със теб за миг отивам на Венера,
                на морский бряг, там горе в планината,
                в науки нови ставам пионера,
                във тежък бой убивам Сатаната!

                Чрез тебе ставам шампион световен,
                Жан Клод Ван Дам, Сталоун, Рамбо, Роки!
                И по-добре от Моцарт и Бетовен
                сонати пиша с чувства най-дълбоки.
 

                Чрез тебе мога често да мечтая,
                да бъда пак със спомена си жив!
                Какво бих бил без тебе, аз не зная!
                Но зная, че не бих бил аз щастлив!

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви! Мисълта и въображението ни дават възможност да творим и създаваме!
  • Щастлив бъди!
    Поздрави за хубавия стих!
  • Мисълта е магия и ти си я уловилПолетът ти е красив,полетът ти е Любов
  • Да, Любовта е движещата сила в Живота!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??