28 nov 2013, 17:04

Младост 

  Poesía » Otra
473 0 7

Когато се напълнят чашите,
в очите грейва младостта.
Пристига с устремна походка,
чертае нови чудеса.

Сияе тя и в миг разлива
любов и нежност, топлина.
В очите блясва светъл лъч,
прокапва първата сълза.

Не си отивай, моя младост,
до мен ти тихо остани.
И любовта, надеждата и светлината
в душите ни ти запази.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??